Seasony som casevirksomhed

I løbet af foråret 2019 har en gruppe studerende fra DTU Elektro haft Seasony som casevirksomhed til deres fagprojekt. Deres problemformulering gik på at de arbejde på prototype, som kunne bidrage til en delløsning for Seasony - målet var at projektet var at automatisere processen ved at opsamle spiren ved spireklodsen og placere den igen. 

Det lykkedes for gruppen bestående af Tobias Skov, Laura B. Holst og Thomas Yatman, at udvikle en gribeanordning, som kunne opsamle og placere spireklodserne med en succesrate på 95%. Prototypen kunne ved hjælp af et kamera og billedbehandling identificere en spire, der var klar til transplantation med en sikkerhed på 100% under ideelle forhold. 

Omkring samarbejde med Seasony, så kunne Laura fra gruppen fortælle:

Det fede ved at have arbejdet sammen med en virksomhed er, at vi har fået et projekt... der kører i praksis frem for teoretisk... det har gjort at man kunne omsætte lidt af den viden, vi har opnået gennem uddannelsen til et produkt vi kan se kan sættes ind i en produktion for en start-up. 

Hos Seasony takker vi gruppen for det fantastiske samarbejde.


I Seasony leder vi altid efter dygtige studerende, som gerne vil arbejde med os, så hvis du mangler en casevirksomhed og gerne vil arbejde med os, kan du skrive til seasonycph@gmail.com.

Seasony